Rokjesdag

Het is warmer aan het worden. Al 21°C vandaag. Zo zijn we van winterjassentijd opeens in de rokjesdagen belandt.

Rokjesdag. Wie dat woord ooit heeft verzonnen heeft echt een zeer tot de verbeelding sprekende omschrijving bedacht. Super gedaan als je erover nadenkt. En dat doe ik. En jij nu ook!

Witte benen onder een rokje is een ding bij veel dames met een lichte huid. Voor de rokjes aankunnen moeten ook vaak nog eerst de bontlaarsjes uit. Allerhande onthaar producten worden uit de kast of winkel gehaald. En dan blijven een stel kale en bange pootjes over. Wat te doen? Gewoon in alle glorie meteen tonen aan de wereld? Of toch maar niet.

Jarenlang deed ik vaak het laatste. Omdat ik wel heel graag op slippers loop had ik vaak zongebruinde tenen maar witte enkels. Gewoon met lange broek is er dan niets aan de hand. Met een 7/8 lengte was het al wat raarder. Met een rokje geen gezicht. Vond ik zelf. Ja ook ik ben beïnvloed door de melkflessen shamers 😦 . Een rokje aantrekken is geen sinecure.

Vandaag ben ik echter de trotse drager van een jeansrokje. Met wat ‘liquid courage’ durf ik het namelijk wel. En nee, ik ben niet aan de drank! Ik heb het over een zelfbruiner. Of liever gezegd een ‘gradual tanner’. Je wordt er niet meteen helemaal bronskleurig van. Ik heb het product Sunless Glow Body Lotion van Evolve gekozen. En na een paar dagen gebruikt kan ik zeggen: het is tof spul! Evolve is een Engels merk waar ik trouwens alleen maar goede ervaringen mee heb tot nu toe. Het verhaal over het ontstaan en de mensen is zeer sympathiek. Van elk product kun je eerst een tester kopen, heel belangrijk! Er komen sowieso testers mee met een bestelling. Daar zijn ze heel genereus in. Op elk product staat de naam van wie het product heeft gemaakt voor je. Leuk toch?

De geur is fris neutraal. Ik weet nog dat sommige zelfbruinproducten heftig kunnen ruiken en dat vind ik nooit een succes. Daarom smeer ik dit spul trouwens vol vertrouwen ook op armen en gezicht.

Laat de zomer maar komen!

6 gedachten over “Rokjesdag

  1. Da’s iets waar ik niet van wakker lig, van witte benen 🙂 Noch bij mezelf, noch bij een ander. Maar fijn dat je een manier vond om je wittebenenvrees te overwinnen 😀

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s